DSM 7.2.1-69057 2. frissítés

2023. november 15-én a Synology kiadott egy új DSM-verziót, a DSM 7.2.1-69057 2. frissítést. Ez a frissítés kijavítja azt a problémát, amely miatt a helyileg törölt fájlok továbbra is létezhetnek a Hyper Backup célkiszolgálón.

Javított problémák:

  1. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt bizonyos modellek rendellenes leállást tapasztalhatnak a DSM 7.2.1-re való frissítés után.
  2. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a helyben törölt fájlok továbbra is létezhetnek a Hyper Backup célkiszolgálón.
  3. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a fájlhoz való hozzáférés meghiúsult a Btrfs fájlrendszerben a soft link létrehozása során fellépő hibák miatt.
  4. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a WriteOnce megosztott mappa pillanatképének törlése sikertelen lehet a Hyper Backup alkalmazásban.
  5. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt az SSD olvasási-írási gyorsítótára a DSM váratlan újraindítását okozhatta SA3200D és SA3400D rendszeren.

Facebook profil végleges törlése

Profil törlése véglegesen

A felfüggesztéssel ellentétben a törlés végleges, a későbbiekben a fiók nem állítható vissza, így érdemes alaposan átgondolni a döntést, hiszen a fiókkal együtt az online ismeretségi hálózat, a kapcsolattartás, csevegés ezen módja is megszűnik.

A törlés funkciót a rendszerben navigálva nem könnyű megtalálni – ha egyáltalán elérhető navigációval.

Az alábbi URL segítségével egyből a profil törlésére szolgáló oldalra kerülhetünk:
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Miután az oldalt sikerült megnyitni a fiók törlése végtelenül egyszerű. Meg kell adni a jelszót és egy ellenőrző képen látható karaktereket.

Fontos, hogy a Facebook profil nem törlődik azonnal. 14 napos időtartam veszi kezdetét, amely során elegendő egy bejelentkezés a fiókba és a törlési kérelem érvényét veszíti és a fiók tovább használható.