Hogyan kezelheti a SWITCH-et Mac-en Micro USB kábelen keresztül?

Ebben a cikkben megosztom, hogyan kezelheti a SWITCH-et és lépjen be a BootUtil menübe, hogy visszaállítsa vagy törölje a jelszót Mac számítógéppel és egy mikro USB-kábellel. Fontos, hogy adat is menjen a kábelen!

  1. lépés: Csatlakoztassa a Mac-et a SWITCH-hez.

Győződjön meg arról, hogy a mikro USB-kábel támogatja az adatátvitelt, mert egyes kábelek csak tápellátást támogatnak. Ezután csatlakoztassa Mac számítógépét a SWITCH-hez.

  1. lépés: Használja a terminált a kezeléshez.

Lépjen a „Launchpad” elemre, keresse meg a „Terminal” kifejezést, majd futtassa. A csatlakozáshoz írja be a következő parancsokat a terminálba. A parancsok félkövér és dőlt betűvel vannak szedve.

ls /dev/*usb*

Ekkor tudni fogja a terminál (tty) csatlakozáshoz használt micro USB portot. Itt a port a „/dev/tty.usbmodem141201”.

screen MICRO_USB_PORT 38400

Használja a screen parancsot a csatlakozáshoz, ahol a 38400 jelzi a bitsebességet. Itt a „screen /dev/tty.usbmodem141201 38400”-t kell használnunk a csatlakozáshoz. Ne felejtse el, hogy a „Tab” billentyű segíthet az automatikus kiegészítésben.

Kattintson az „Enter” gombra, és egy új képernyő jelenik meg. Most már CLI parancsokkal kezelheti a SWITCH-et.

Ha ki szeretne lépni, nyomja meg egyszerre a „Ctrl” + „a” billentyűket, majd nyomja meg a „d” gombot a kapcsolat megszakításához.

Ha be kell lépnie a BootUtil menübe a kapcsoló visszaállításához vagy a jelszó törléséhez, folytassa lent.

STEP3: Lépjen be a BootUtil menübe.

Először hajtsa végre a fenti két lépést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Mac képes kommunikálni a kapcsolóval.

Ezután csatlakoztassa és húzza ki a tápkábelt a SWITCH újraindításához. Ugyanakkor észreveheti, hogy a SWITCH képernyője magától kilép, mert a SWITCH ki van kapcsolva, és az USB-kapcsolat megszakad.

Ügyeljen arra, hogy azonnal nyomja meg a „↑” felfelé mutató nyílbillentyűt, és a korábban beírt „screen MICRO_USB_PORT 38400” parancs másolásra kerül; majd azonnal nyomja meg az „Enter” billentyűt a parancs végrehajtásához és egy új CLI képernyő jelenik meg. Továbbra is kattintson a billentyűzet bármely gombjára az automatikus rendszerindítás leállításához és belép a BootUtil menübe.

Adja meg a megfelelő szolgáltatás számát.

A jelszó visszaállításához írja be a 6-ot, majd ENTER.

Az eredeti CIKK ITT található!

Hozzászólások lezárva.