TP-Link ID

Mi az a TP-Link ID, és hogyan lehet TP-Link ID-t létrehozni?

A TP-Link ID egységes hitelesítési szolgáltatást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen e-mail címmel jelentkezzen be a TP-Link Community , Omada Cloud , Training rendszerbe, és kezelje a TP-Link termékeket olyan TP-Link alkalmazásokkal, mint az Omada, VIGI, Deco, Tether, Kasa és Tapo.

A TP-Link azonosítóval a végtelen számú felhasználónevek és jelszavak emlékezése a múlté. Hozzon létre egyet most az e-mail címével.

A TP-Link azonosító létrehozása:

1. módszer:

Indítsa el TP-Link alkalmazásait, például Omada, VIGI, Deco, Tether, Kasa és Tapo, válassza a „Regisztráció” vagy a „Fiók létrehozása” lehetőséget a TP-Link azonosító létrehozásához.

Megjegyzés: Miután megadta e-mail címét és beállította jelszavát, válassza az „Elfogadom az adatvédelmi és használati feltételeket” lehetőséget, ellenkező esetben a „ Regisztráció” gomb szürkén jelenik meg.

Ezt követően kap egy aktiváló e-mailt, kattintson az e-mailben található hivatkozásra a TP-Link ID aktiválásához.

Ha nem kapja meg az aktiváló e-mailt, amikor regisztrál a TP-Link azonosítóra, kérjük, próbálja meg ellenőrizni az összes bejövő postafiókot, beleértve a kéretlen leveleket vagy a spam leveleket stb., majd a hibaelhárításhoz tekintse meg a GYIK-et .

2. módszer:

Látogassa meg a https://community.tp-link.com/en/register oldalt , és írja be az összes információt, miután a „ Regisztráció ” gombra kattintott , aktiváló e-mailt fog kapni, kattintson az e-mailben található hivatkozásra. aktiválja a TP-Link azonosítót, akkor saját TP-Link azonosítójával tud bejelentkezni a termékekbe vagy szolgáltatásokba.

Hozzászólások lezárva.