DSM 7.2-64570 Update 2

2023. július 24-én a Synology kiadott egy új DSM-verziót DSM 7.2-64570 Update 2 néven!

Verzió: 7.2-64570 2. frissítés


(2023-07-24)

Fontos jegyzetek

 1. Előfordulhat, hogy a Synology NAS nem értesíti Önt erről a DSM-frissítésről a következő okok miatt. Ha most erre a verzióra szeretné frissíteni DSM-jét, kattintson ide a manuális frissítéshez.
  • A DSM jól működik anélkül, hogy frissíteni kellene. A rendszer kiértékeli a szolgáltatás állapotát és a rendszerbeállításokat, hogy megállapítsa, kell-e frissítenie erre a verzióra.
 2. A Synology NAS modelltől függően ez a frissítés újraindítja az eszközt.

Javított problémák

 1. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a pillanatképek pillanatkép-replikáción keresztüli törlése a célkiszolgálón a fel nem használt memória megfelelő felszabadítását okozhatta.
 2. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt egyes modellek a DSM 7.2-re való frissítése után a Snapshot Replication funkcióval sikertelen replikációt tapasztalhattak.
 3. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a Synology SSO-n keresztül a DSM-be bejelentkező felhasználók esetleg nem tudják megnyitni a Synology Office fájlokat.
 4. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a rendszer esetleg nem tud teszt e-maileket küldeni, ha a Synology-fiók értesítések fogadására van beállítva.
 5. Módosította a Western Digital Device Analytics (WDDA) által generált javaslatokat.
 6. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt előfordulhat, hogy bizonyos modellek nem jelenítik meg a megfelelő tárterületet a kötet létrehozása után.
 7. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt az ellenőrzőösszeg-eltérésre vonatkozó figyelmeztetés nem adta meg a hibát tartalmazó fájl elérési útját.
 8. Javítva a Ghostscript (CVE-2023-36664) biztonsági rése.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.