Synology: DSM 7.2.1-69057 1. frissítés

2023. október 12-én a Synology kiadott egy új DSM-verziót DSM 7.2.1-69057 Update 1 néven!

Ez a frissítés kijavítja azt a problémát, amely miatt előfordulhat, hogy az SSD-gyorsítótárakat tartalmazó kötetek nem csatlakoztathatók megfelelően a DSM 7.0-ról DSM 7.2.1-re való frissítést követően.

Verzió: 7.2.1-69057 1. frissítés


(2023-10-12)

Fontos jegyzetek

  1. Előfordulhat, hogy a Synology NAS nem értesíti Önt erről a DSM-frissítésről a következő okok miatt. Ha most erre a verzióra szeretné frissíteni DSM-jét, kattintson ide a manuális frissítéshez.
    • A DSM jól működik anélkül, hogy frissíteni kellene. A rendszer kiértékeli a szolgáltatás állapotát és a rendszerbeállításokat, hogy megállapítsa, kell-e frissítenie erre a verzióra.
  2. A Synology NAS modelltől függően ez a frissítés újraindítja az eszközt.

Javított problémák

  1. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt hiba léphet fel, amikor az NFS-ügyfelek hozzáfértek a megosztott mappában lévő információkhoz.
  2. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt az OVS engedélyezése befolyásolhatja a 10 Gb-es hálózati interfész-vezérlők teljesítményét.
  3. Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt előfordulhat, hogy az SSD-gyorsítótárakat tartalmazó kötetek nem csatlakoztathatók megfelelően a DSM 7.0-ról DSM 7.2.1-re való frissítés után.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.